OVER ONS

Schilderwerk komt in vele soorten en maten. Met jaren ervaring helpt Watze Schilderwerken je snel verder met elk project. Stijlvol werk binnenshuis of een duurzame afwerking van de gevel, wij maken er mooi werk van. We gaan effectief aan het werk om een eindresultaat neer te zetten waar je nog vele jaren plezier van beleeft.

Voor dit resultaat maken we gebruik van zowel uitgebreide vakkennis als hoogwaardige materialen. Daarnaast helpen we je graag verder met deskundig advies.

Voor vragen over de materiaalkeuze zijn we altijd beschikbaar zodat je goed weet wat wij voor je gaan doen en waarom. Voor tips en kleuradvies staan we ook klaar om onze jarenlange ervaring te delen. Met deze klantgerichte aanpak hebben wij al vele projecten op schitterende wijze afgerond.

Naast styling binnen en buiten kunnen wij ook aan de slag met allerhande klein timmerwerk en houtrotreparatie. Vele jaren blootstelling aan weer en wind kunnen de gevel van jouw woning diep aantasten. Voorkom houtrot door bijtijds de gevel te laten schilderen. Mocht er toch een beetje houtrot aanwezig zijn, dan sporen wij dat in een handomdraai voor jou op. We repareren en/of vervangen het probleemgebied en werken het netjes af zodat het er weer als nieuw uit ziet. Profiteer nu van het vakmanschap van Watze Schilderwerken.

Wat zeggen onze klanten?

ONS TEAM

John Doe

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

John Doe

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

WIJ WERKEN MET